In industria edilitara se disting trei exigente esentiale, care trebuiesc urmarite a se realiza inca din faza de proiectare: siguranta in exploatare, rezistenta si stabilitatea unei constructii, dar in acelasi timp si obtinerea unor costuri de executie optime. Phoenix Engineering a luat nastere tocmai in aceasta idee, a asigurarii unei stranse colaborari proiectare – executie, colaborare care sa duca la rezultate deosebite la faza de punere in opera a unei lucrari.

Phoenix Engineering este o firma tanara, care beneficiaza de serviciile unei echipe dinamice de ingineri cu experienta bogata in proiectarea constructiilor civile si industriale. Ne mandrim cu un portofoliu de proiecte realizate conform normativelor romanesti si europene in vigoare si care in acelasi timp au asigurat la executia lucrarilor costuri minime. Suntem de asemenea specializati in reproiectari de structuri, avand un istoric de clienti importanti cum ar fi YAZAKI COMPONENT TECHNOLOGY din Arad, BOG'ART VEST Timisoara, Pensiunea ANETTE Covaci, care au obtinut reduceri ale costurilor cu materiale de constructii necesare realizarii structurilor intre 20 si 35% fata de proiectele initiale.

Un beneficiar inteligent si bine informat va sti intotdeauna ca in vederea minimizarii costului de ansamblu si a realizarii unei constructii de calitate trebuie sa apeleze la un proiectant bun, care sa ofere solutii fiabile din punct de vedere al sigurantei, al costului si al intretinerii imobilului si care sa aibe abilitatea, dorinta si capacitatea de a oferi solutii. Va asiguram ca noi putem fi acesti proiectanti. Nu ramane decat sa va convingeti ca este asa, apeland cu incredere la serviciile noastre!

Copyright (c) 2013 Phoenix Engineering